2010. szeptember 12., vasárnap

Disneyworld:)

Hol is kezdjem?....
Vasarnap reggel 7kor indult a repcsink, Charlotte-ban volt 3 orank a kovetkezo repcsi indulasaig, kb. 3 korul ekeztunk meg Orlando-ba, ahonnan mickey mouse-os busz vitt el minket a szallodaig. A szalloda egyszeruen csodalatos volt, hatalmas, gyonyoru kilatas, uszomedence, palmafak( mondjuk ez mindenhol volt). Este 8 korul vonatszeruseggel(monorail) elmentunk a magic kingdomba, ami 5 percre volt a szallodanktol. A monorailnak 5 megalloja volt: szallodank, magic kingdom, contemporary resort, transportation and ticket service es egy masik szalloda. Vasarnap este megneztuk a tuzijatekot ami cinderella kastelyabol lottek ki, meg kiprobaltunk meg nehany dolgot, aztan ejfel korul visszamentunk a szallodaba.


Hetfon reggel magic kingdomban reggeliztunk aladdin kastelyaban( vagy hol?!) es ott fenykepezkedtunk micimackoval, tigrissel, malackaval es fulessel. Ezutan bejartuk az egesz magic kingdomot, az anyukam nagyon gyorsan setal, az ido nagyon meleg volt ugyhogy csak ugy folyt rolunk a viz, de megerte mert nagyon jo es szep volt minden. En szinte minden hullamvasutat kiprobaltam, a tobbiek feltek toluk.....
Minden este elmentunk Epcot-ba, ami nagyjabol annyi, hogy nehany orszagbol osszegyujtenek embereket, akik itt bemutatjak az orszagot meg vannak olyan boltok, ahol aruljak az orszagbeli cuccokat. Elso este egy olasz etteremben vacsiztunk, 2. francia etterem, 3. tengeri kaja., 4. este kinai etterem.
Kedden mentunk az Animal Kingdom-ba, ami jo volt, de nem volt a kedvencem, egy nagy allatkertre hasonlitott, de viszont volt egy nagyon jo hullamvasut (expedition everest), amit en egyedul probaltam ki a csaladbol:D
Szerdan mentunk Hollywodba, amit nagyon vartam, de aztan vegulis egy picit csalodtam benne, mert annyira nem volt jo, semmi sem volt ott igazan, kiveve egy nagyon jo dolgot....The Terror of Tower ( lift zuhan lefele....nagyon izgis volt).

Csutortokon mentunk Epcotba, mert elotte napokon mindig csak este mentunk oda. Ott volt egy nagyon jo "ride" a Soarin' ami olyan volt hogy egy hatalmas kivetiton mutattak kepeket california allambol, a szekeket felemeltek a levegobe es olyan illatok aradtak felenk, mint amik a kepeken voltak(pl. narancs illat vagy fenyo).
Penteken este elmentunk a Disney Downtown-ba ahol vasarolni lehet.
Kb. ejfelkor fekudtunk le es reggel 3kor kelhettunk fel. Tegnap delutan erkeztunk meg sok elmennyel gazdagon:DD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése