2010. október 23., szombat

Ujabb 2 het

A gyuru rendelesnel hagytam abba az utolso blogom, hat megrendeltuk a gyurumet es nagyon jo lesz mar most erzem, karacsonyra fogom megkapni, mar alig varom. 2 hete voltam kisertethazban, ami nagyon jo volt, de azt mondjak, hogy ami Arkansas "fovarosaban" van az a legjobb, egy regi korhaz van berendezve 25 dollar a belepo, de aki vegigjut mind a 30 valahany emeleten az visszakapja a penzet....de mondjak, hogy nagyon felelmetes.
Suliban megkaptuk a vegzos pulcsikat es tok szep voros szine van es tok jo, hogy csak nekunk vegzosoknek van olyan (kitununk a tobbiek kozul;))
Mult het szombaton elkeszult a medencenk, ami sajnos nagyon hideg mert nincs benne futes, de helyette van vizeses:) nagyon szep es jo!! Mult penteken kistesom szulinapjat unnepeltuk, elmentunk bowlingozni, mellesleg ez volt a masodik alkalom, hogy bowlingoztam es hat en lettem a gyoztes lol.
Tegnapelott hittanoran a tanar megkerdezte, hogy magyarorszagon furdenek-e minden nap az emberekxD
A tegnapi meg a mai nap nagyon jo volt. Penteken volt a pep rally a suliban, amikor is a suli osszegyulik a tornateremben es a pompomos lanyok tancolnak, nehany vegzos fiu beoltozott lanynak es versenyeztek, hogy ki a jobb. Ezen kivul meg volt olyan verseny is az osztalyok kozott, hogy ki a leghangosabb es persze, hogy mi vegzosok nyertuk meg. Szoval ez nagyon jo volt, aztan ezutan elmentem osztalytarsammal megnezni a fiuk es lanyok elso kosarlabdameccset, mondtak hogy ez most egy unalmas jatek volt, de nekem valahogy nagyon tetszett, ez az "american feeling".
Ma osztalytarsammal elmentunk vasarolni halloween cuccokat, este meg en, Marge, Emily, Heather, Michael, Trey es Tyler elmentunk megnezni a Jackass-t 3D-ben megnezni. Hat mit ne mondjak elegge undorito volt, de a moziterem tok jo volt, meg azert eleg sokat rohogtunk, neha majdnem odahanytunk mar. Aztan hazafele uton meg zenet hallgattunk vmi szamomra ismeretlen dalokat eloszor, aztan michael jackson-t, vegul Tyler mondta, h hallgassunk Justin Bieber-t, ezert meghallgattuk a "baby" cimu szamat es mindenki A FIUK IS enekeltuk a szamot, jo vicces volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése